top of page

Det är svårt o krångligt.......

Börjar närma mig en något så när färdig webbsida, många saker att fixa o rätta till. Hade tänkt mig att webbshopen skulle vara färdig innan jul, men så blev det tyvärr inte. Jag får nöja mig med att tillbringa lite tid i verkstan så länge...vilket inte är helt fel det heller...love it!! Har fixat lite julstämning inne o utanför verkstan.

Lite vallmokapslar från i somras gör sin plats i verkstan i ett av fönstren tillsammans med lite ljus från lyktan. Visst är det en viss charm med den mörka årstiden också?!Idag har jag drejat assietter, serien Sarek och likaså assietter som jag kallar för "tefat", då med tanke på den platta pulkan . En lite annorlunda assiett som ni så småningom kommer att kunna se. Gjorde en gratäng till middag idag som blev supergod....och i min egen skål/fat, gratängform såååå klaaart!!


28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page