top of page

En hääärlig tiiid!

28 maj 2022

Dilemmat mellan att vara ute eller inne den här tiden på året. Lusten att sitta och dreja samtidigt som det händer såå mycket i trädgården, både se växtligheten som frodas och likaså sätta nytt i marken som man kan njuta av senare under sommar o höst.

Tog en bild av detta gamla äppelträd som inte har något innehåll i stammen, trädet klarar sig tydligen på yttre barkdelar och grenar, blommar som aldrig förr. Hoppas det blir lite äpplen, de blir lite mindre i storlek men är söta och goa. Trädet är jättecharmigt med sin figur och lite senare i sommar klättrar en röd klematis i hela trädet.I min senaste glasyrbränning tillkom två nya alster till serien Sarek. Muggen med öra samt skål/frukostskål. Kommer nog att tillkomma lite uppläggningsfat/skålar så småningom också. Jag baaara älskaar denna glasyr så spektakulär i sitt uttryck!


Ett handfat till den lilla toaletten. Detta handfat har en vit glasyr med en dekal som är en svag utblommad maskrosboll med fyra, fem frön som blåser åt ena hållet. Storleken passar perfekt till de mindre toaletterna. Det är ca 30cm i diameter och 14 högt.

Detta handfat har jag själv men med en annan dekal, men samma storlek.


Lite tråkigt väder idag, men nu ska jag gå ner till verkstan och öppna ännu en glasyrugn, alltid lika spännande varje gång....

Må så gott!!

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page