top of page

Helgen för "Konstnatten" har passerat och hösten och vintern närmar sig.............I år var jag med på "Konstnatten" och hade en toppenhelg med många nya intresserade och även gamla möten från tiden då jag hade Atelje Handform i Falköping.

Det har varit underbart att möta så många fina människor under denna Konstnattshelg. Jag vill tacka alla er som har varit och besökt mig under dessa tre dagar och kvällar. Har fått så mycket positiv respons vilket känns i hjärtat och många härliga diskussioner... så.... Ett jättetack till Er, det värmer!


En känsla som även kom med Konstnatten är också att hösten närmar sig, vilket är en fin årstid med alla skiftande färger och myset med att tända ljus blir mer påtagligt när det mörknar. I trädgården orkar inte växterna lika mycket längre, blommorna börjar vissna ner. Men..... vad det har växt i år, speciellt i pergolan som nästan är igenväxt. så där blir det jobb att rensa!

Skördade ett av mina stora spetskål idag som växt bra och smakade super, skördade även rödbetor där den största vägde 800g och var 42 cm lång!!!
3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page